Menu I:
Cena: 14 zł
Saltimbocca z kurczaka
(filet z piersi z szynką
szwarcwaldzką i serem),
mięso drobiowe, szynka szwarcwaldzka, ser cheddar (mleko pasteryzowane), olej, przyprawy(sól, pieprz, czosnek).
młode ziemniaki,
zestaw surówek.
Menu II:
Cena: 13 zł
Wieprzowina w sosie
chrzanowo- żurawinowym,
wieprzowina, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler), chrzan (mleko w proszku, śmietanka z mleka), żurawina, mąka z pszenicy.
młode ziemniaki,
surówka „4 pory roku”.
Menu III:
Cena: 13 zł
Domowe pierogi
z kapustą i grzybami,
kapusta kiszona, grzyby, cebula, mąka pszenna, olej rzepakowy, sól, pieprz czarny.
ze skwarkami.
Zupa:
Cena: 6 zł
Zupa pieczarkowa
z makaronem.
wywar warzywno mięsny (mięso wieprzowe, marchew, seler,) pieczarki, ziemniaki, śmietana (z mleka), przyprawy (sól, pieprz czarny, seler, gorczyca, koperek).