Menu I:
Cena: 14 zł
Roladka z piersi kurczaka
faszerowana serem,
filet z piersi kurczaka, ser (z mleka), jaja. bułka tarta (z pszenicy), olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
młode ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 13 zł
Gulasz wieprzowy,
szynka wieprzowa, cebula, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler), mąka z pszenicy, koncentrat pomidorowy.
kasza jęczmienna,
surówka „4 pory roku”.
Kapusta biała, jabłka, ogórki kwaszone, papryka, cebula, marchew, sól, sos (cukier, olej, ocet).

Menu III:
Cena: 13 zł
Pyzy z mięsem,
ze skwarkami,
(białko sojowe, gorczyca).
zestaw surówek.

Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Zupa grochowa
z wędzoną kiełbasą.
wywar warzywno-mięsny (wędzone kości wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, sól, pieprz), groch łuskany, ziemniaki, mąka z pszenicy, olej, kiełbasa (białko sojowe, gorczyca).