Menu I:
Cena: 14 zł
Kotlet schabowy,
schab wieprzowy, jaja, bułka tarta (pszenica), olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
młode ziemniaki,
surówka porowa.

Menu II:
Cena: 13 zł
Filet z piersi kurczaka
pod szpinakową pierzynką,
mięso drobiowe, szpinak, olej, mąka pszenna, Przyprawy: sól, czosnek, seler, gorczyca, pieprz, papryka
młode ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu III:
Cena: 13 zł
Makaron penne
z bazyliowym pesto
i oliwkami.
mąka (z pszenicy), jaja, bazylia, oliwa, oliwki, orzechy.

Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Charczo
(tradycyjna zupa gruzińska).
wywar warzywno-mięsny, mięso wieprzowe, mięso drobiowe, ryż, papryka, cebula, marchewka, passata pomidorowa, przyprawy (w tym gorczyca i seler).