Menu I:
Cena: 14 zł
Filet z dorsza panierowany,
ryba, bułka tarta (z pszenicy), jaja, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
młode ziemniaki,
zestaw surówek.
Menu II:
Cena: 13 zł
Eskalopki ze schabu
z sosem borowikowym,
schab, olej, przyprawy (w tym seler i gorczyca), borowiki suszone, mąka z pszenicy, śmietana (z mleka).
młode ziemniaki,
zestaw surówek.
Menu III:
Cena: 13 zł
Domowe pierogi
ze skwarkami lub śmietaną,
mąka z pszenicy, jaja, ser biały (z mleka), ziemniaki, pieprz czarny, sól. Śmietana (z mleka).
zestaw surówek.
Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Kapuśniak
z młodej kapusty.
wywar mięsno-warzywny, kapusta, ziemniaki, cebula, mąka z pszenicy, przyprawy (w tym gorczyca i seler).