Menu I:
Cena: 14 zł
Pierś kurczaka
w sosie curry,
mięso drobiowe, cebula, marchew, mleko kokosowe, olej rzepakowy, przyprawy (sól, kmin rzymski, kozieradka, kurkuma, kolendra, imbir, chilli, kardamon)
ryż,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 13 zł
Kotlet mielony,
szynka wieprzowa, cebula, olej, jaja, bułka tarta (mąka z pszenicy), przyprawy (w tym seler i gorczyca).
ziemniaki,
surówka „Kresowa”.

Menu III:
Cena: 13 zł
Makaron penne
z szynką szwarcwaldzką,
suszonymi pomidorami i rukolą.
makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), szynka szwarcwaldzka, oliwa, przyprawy (w tym seler i gorczyca), suszone pomidory, rukola.

Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Zupa gulaszowa.
wywar mięsno-warzywny, mięso wieprzowe, ziemniaki, marchewka, cebula, seler, pietruszka, mąka z (pszenicy), olej, papryka, passata pomidorowa, przyprawy (w tym gorczyca i seler).