Menu I:
Cena: 14 zł
Stek z cebulką,
mięso wieprzowe, cebula, olej, przyprawy(sól, pieprz czarny, seler, gorczyca, czosnek), jaja, mąka z pszenicy.
ziemniaki,
surówka „Kresowa”.

Menu II:
Cena: 13 zł
Gyros z kurczaka,
sos thousand island
i jogurtowo-czosnkowy,
Filet z kurczaka, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler),śmietana z mleka, majonez (jaja), jogurt-mleko pasteryzowane.
ryż,
zestaw surówek.

Menu III:
Cena: 13 zł
Makaron penne
z kremowym sosem szpinakowym
i serem feta.
makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), szpinak, ser feta (mleko, mleko owcze, mleko kozie), mąka z pszenicy, śmietana z mleka), przyprawy (sól, czosnek).

Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Zupa kalafiorowa
zabielana.
wywar warzywno-mięsny, kalafior, ziemniaki, marchew, śmietana (z mleka), mąka (z pszenicy), przyprawy (w tym seler i gorczyca).