Menu I:
Cena: 14 zł
Filet z dorsza panierowany,
ryba, bułka tarta (z pszenicy), jaja, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki,
surówka z kiszonej kapusty.

Menu II:
Cena: 13 zł
Kotlet krakowski,
mięso z kurczaka, ser żółty (mleko), pieczarki, jaja, mleko, olej, mąka (z pszenicy), przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu III:
Cena: 13 zł
Domowe pierogi
ze skwarkami lub śmietaną,
mąka z pszenicy, jaja, ser biały (z mleka), ziemniaki, pieprz czarny, sól. Śmietana (z mleka).
zestaw surówek.

Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Kapuśniak mazurski.
wywar warzywno-mięsny, kapusta kiszona, cebula, ziemniaki, kminek, mąka z pszenicy, przyprawy (w tym gorczyca i seler).