Menu I:
Cena: 14 zł
Schab farmera
(z boczkiem i ogórkiem),
schab, boczek wędzony, ogórek kiszony, cebula, mąka (z pszenicy) , olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 13 zł
Polędwiczki z kurczaka
w sosie musztardowo – miodowym,
mięso drobiowe, musztarda (gorczyca), miód, śmietana (z mleka), olej, mąka z pszenicy, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki,
surówka żydowska.

Menu III:
Cena: 13 zł
Spaghetti bolognese.
mięso wieprzowe, olej, koncentrat pomidorowy, przyprawy (w tym gorczyca i seler), makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), ser (mleko).

Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Krupnik tradycyjny
z kaszą jęczmienną.
wywar warzywno- mięsny, kasza jęczmienna, ziemniaki, marchew, śmietana (z mleka), przyprawy (w tym gorczyca i seler).