Menu I:
Cena: 14 zł
Pierś po bawarsku
(w cieście piwnym),
filet z kurczaka, mleko, jaja, piwo, mąka (z pszenicy), olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki,
zestaw surówek.
Menu II:
Cena: 13 zł
Gulasz wieprzowy,
szynka wieprzowa, cebula, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler), mąka z pszenicy, koncentrat pomidorowy.
kasza jęczmienna,
surówka „4 pory roku”.
Menu III:
Cena: 13 zł
Domowe pierogi
z mięsem,
mięso wieprzowe, mąka z pszenicy, jaja, sól, pieprz czarny, gorczyca.
ze skwarkami,
zestaw surówek.
Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Zupa ogórkowa
zabielana.
wywar warzywno-mięsny, ogórki, ziemniaki, marchew, śmietana (z mleka), mąka z pszenicy, przyprawy (w tym gorczyca i seler).