Menu I:
Cena: 14 zł
Tradycyjny kotlet schabowy,
schab wieprzowy, jaja, bułka tarta (pszenica), olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki,
surówka porowa.
Menu II:
Cena: 13 zł
Pierś kurczaka
w sosie curry,
mięso drobiowe, cebula, marchew, mleko kokosowe, olej rzepakowy, przyprawy (sól, kmin rzymski, kozieradka, kurkuma, kolendra, imbir, chilli, kardamon)
ryż,
zestaw surówek.
Menu III:
Cena: 13 zł
Makaron penne
z kremowym sosem
szpinakowym
i serem feta.
makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), szpinak, ser feta (mleko, mleko owcze, mleko kozie), mąka z pszenicy, śmietana z mleka), przyprawy (sól, czosnek).
Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Zupa fasolowa
wywar warzywno-mięsny, fasola, ziemniaki, przyprawy (w tym seler i gorczyca), mąka z pszenicy.
z wędzoną kiełbasą.