Menu I:
Cena: 14 zł
Filet z piersi kurczaka
panierowany,
filet z piersi kurczaka, bułka tarta (pszenica), olej, przyprawy (w tym seler i gorczyca).
młode ziemniaki,
surówka coleslaw.
Menu II:
Cena: 13 zł
Pulpety wieprzowe
w sosie własnym,
Szynka wieprzowa, cebula, olej, jaja, przyprawy (w tym gorczyca i seler), mąka z pszenicy, śmietana z mleka.
młode ziemniaki,
zestaw surówek.
Menu III:
Cena: 13 zł
Makaron penne
z kremowym sosem szpinakowym
i serem feta.
makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), szpinak, ser feta (mleko, mleko owcze, mleko kozie), mąka z pszenicy, śmietana z mleka), przyprawy (sól, czosnek).
Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Zupa meksykańska.
wywar warzywno-mięsny, mięso wieprzowe, warzywa, kukurydza, fasola czerwona, przyprawy (w tym gorczyca i seler).