Menu I:
Cena: 14 zł
Schab sauté
z duszonymi pieczarkami,
schab wieprzowy, pieczarki, olej, mąka (z pszenicy), przyprawy (w tym seler i gorczyca).
ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 13 zł
Polędwiczki z kurczaka
w sosie koperkowym,
mięso drobiowe, olej, przyprawy (w tym seler i gorczyca), koper, mąka z pszenicy, śmietana (z mleka).
ziemniaki,
surówka „4 pory roku”.

Menu III:
Cena: 13 zł
Makaron penne
z kremowym sosem szpinakowym
i serem feta.
makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), szpinak, ser feta (mleko, mleko owcze, mleko kozie), mąka z pszenicy, śmietana z mleka), przyprawy (sól, czosnek).

Zupa:
Cena: 6 zł
Zupa pomidorowa
z makaronem.
Wywar warzywno-mięsny, koncentrat pomidorowy, cebula, śmietana (z mleka), marchew, mąka z pszenicy, przyprawy (w tym gorczyca i seler), makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa).