Menu I:
Cena: 14 zł
Polędwiczki z kurczaka
w złocistej panierce,
mięso drobiowe, olej, bułka tarta (pszenica), jajka, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 13 zł
Wieprzowina duszona
w sosie własnym
z nutką bazylii,
mięso wieprzowe, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, sól, cukier, cebula, pieprz czarny, bazylia.
kasza gryczana,
surówka „4 pory roku”.

Menu III:
Cena: 13 zł
Spaghetti bolognese.
mięso wieprzowe, olej, koncentrat pomidorowy, przyprawy (w tym gorczyca i seler), makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), ser (mleko).

Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Zupa jarzynowa
zabielana.
wywar warzywno-mięsny, ziemniaki, marchew, kalafior, fasolka szparagowa, brukselka, kapusta biała, pomidory, śmietana (z mleka), mąka z pszenicy, przyprawy (w tym gorczyca i seler).