Menu I:
Cena: 14 zł
Schab farmera
(z boczkiem i ogórkiem),
schab, boczek wędzony, ogórek kiszony, cebula, mąka (z pszenicy) , olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 13 zł
Polędwiczki z kurczaka
w sosie grzybowym,
mięso drobiowe, olej, przyprawy (w tym seler i gorczyca), suszone grzyby, mąka z pszenicy, śmietana (z mleka).
ziemniaki,
surówka wiosenna.

Menu III:
Cena: 13 zł
Makaron penne
z kremowym sosem szpinakowym
i serem feta.
makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), szpinak, ser feta (mleko, mleko owcze, mleko kozie), mąka z pszenicy, śmietana z mleka), przyprawy (sól, czosnek).

Zupa:
Cena: 6 zł
Domowy rosół z kury
z lubczykiem,
z makaronem.
Mięso drobiowe, marchew, pietruszka, seler, cebula, przyprawy (sól, pieprz czarny, seler, gorczyca, lubczyk, koperek). Makaron(mąka z pszenicy, masa jajowa).