Menu I:
Cena: 14 zł
Filet z piersi kurczaka
pod szpinakową pierzynką,
mięso drobiowe, szpinak, olej, mąka pszenna, Przyprawy: sól, czosnek, seler, gorczyca, pieprz, papryka
ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 13 zł
Stek z cebulką,
mięso wieprzowe, cebula, olej, przyprawy(sól, pieprz czarny, seler, gorczyca, czosnek), jaja, mąka z pszenicy.
ziemniaki,
surówka „Kresowa”.

Menu III:
Cena: 13 zł
Spaghetti carbonara.
Boczek wieprzowy, olej, makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), jaja, ser (mleko), przyprawy (w tym gorczyca i seler).

Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Zupa meksykańska.
wywar warzywno-mięsny, mięso wieprzowe, warzywa, kukurydza, fasola czerwona, przyprawy (w tym gorczyca i seler).