Menu I:
Cena: 14 zł
Kotlet schabowy
po lubelsku,
schab wieprzowy, jaja, mąka z pszenicy, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 13 zł
Potrawka z kurczaka,
mięso drobiowe, marchewka, seler, natka pietruszki, śmietana (z mleka), mąka (z pszenicy), przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ryż,
surówka „4 pory roku”.

Menu III:
Cena: 13 zł
Domowe pierogi
ze skwarkami lub śmietaną,
mąka z pszenicy, jaja, ser biały (z mleka), ziemniaki, pieprz czarny, sól. Śmietana (z mleka).
zestaw surówek.

Zupa:
Cena: 6 zł
Zupa pieczarkowa
z makaronem.
wywar warzywno mięsny (mięso wieprzowe, marchew, seler,) pieczarki, ziemniaki, śmietana (z mleka), przyprawy (sól, pieprz czarny, seler, gorczyca, koperek).