Menu I:
Cena: 14 zł
Filet z piersi kurczaka
po lubelsku,
filet z piersi kurczaka, jaja, mąka z pszenicy, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 13 zł
Wieprzowina duszona
w sosie własnym
z nutką bazylii,
mięso wieprzowe, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, sól, cukier, cebula, pieprz czarny, bazylia.
ziemniaki
surówka „4 pory roku”.

Menu III:
Cena: 13 zł
Makaron fusilli
z białym serem
i skwarkami.
mąka z pszenicy, jaja, ser biały (z mleka), pieprz czarny, sól.

Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Barszcz czerwony
zabielany z ziemniakami.
wywar warzywno-mięsny, buraki czerwone, ziemniaki, marchewka, seler, przyprawy(w tym gorczyca i seler), śmietana (z mleka), mąka z pszenicy.