Menu I:
Cena: 14 zł
Pierś kurczaka
gotowana w jarzynach,
Pierś z kurczaka, kalafior, marchew, fasolka szparagowa, zielony groszek, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 13 zł
Stek z cebulką,
mięso wieprzowe, cebula, olej, przyprawy(sól, pieprz czarny, seler, gorczyca, czosnek), jaja, mąka z pszenicy.
ziemniaki,
surówka „Kresowa”.

Menu III:
Cena: 13 zł
Makaron penne
z kremowym sosem szpinakowym
i serem feta.
makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), szpinak, ser feta (mleko, mleko owcze, mleko kozie), mąka z pszenicy, śmietana z mleka), przyprawy (sól, czosnek).

Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Zupa meksykańska.
wywar warzywno-mięsny, mięso wieprzowe, warzywa, kukurydza, fasola czerwona, przyprawy (w tym gorczyca i seler).