Menu I:
Cena: 17 zł
Filet z dorsza panierowany,
ryba, bułka tarta (z pszenicy), jaja, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki z koperkiem,
surówka z kiszonej kapusty.
Menu II:
Cena: 17 zł
Eskalopki ze schabu
z sosem borowikowym,
schab, olej, przyprawy (w tym seler i gorczyca), borowiki suszone, mąka z pszenicy, śmietana (z mleka).
ziemniaki z koperkiem,
zestaw surówek.
Menu III:
Cena: 16 zł
Domowe pierogi zagraniczne,
mąka z pszenicy, jaja, ser biały (z mleka), ziemniaki, pieprz czarny, sól. Śmietana (z mleka).
ze skwarkami i cebulką,
zestaw surówek.
Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Zupa z fasolki szparagowej
zabielana.
Fasolka szparagowa, marchewka, ziemniaki, wywar warzywno- mięsny, śmietana ( z mleka), mąka ( z pszenicy), przyprawy (w tym gorczyca i seler).